"An Investment In Knowledge Pays The Best Interest"
- Benjamin Franklin

Als je net begint kan het nogal overweldigend zijn. Een succesvolle fotograaf is niet alleen iemand die mooie foto’s kan maken, maar nog zoveel meer. Hoe trek je bijvoorbeeld jouw ideale klant aan? En hoe communiceer je met je klant? Hoe zet je je marketing in en wat is je workflow? Hoe bepaal je je prijzen? Op dit soort vragen geef ik graag antwoord tijdens een persoonlijke 1-op-1 sessie of groepsworkshop. 

Ik hoop dat ik je kan helpen met het beantwoorden van vragen over je bedrijf, visie of wellicht het beter leren omgaan met je apparatuur die jou helpen een betere fotograaf te worden. 

Droom jij ook van een fulltime baan als fotograaf en wil je beginnen met een goede basis?
Toen ik begon als fotograaf was ik op zoek naar de juiste handvaten die mij zouden helpen om mijn droomberoep waar te maken. Ik werkte parttime in loondienst en droomde van een fulltime baan als fotograaf. Doordat ik een helder doel voor ogen had wist ik precies wat ik wilde en welke investeringen mij zouden helpen om mijn doel te bereiken.

For photographers

investing in your business

In 2 uur tijd ga ik samen met jou de diepte in van jouw business. Tijdens dit gesprek mag je me alles vragen, over m’n werkwijze, contact met klanten, welke apparatuur ik gebruik etc. Ik help je graag verder!  

De sessie vindt plaats bij mij thuis, of via Skype. 

De 1-op-1 sessie bestaat uit:
1. Intake vragenlijst
2. Review van jouw bedrijf 
3. 1-op-1 gesprek van 2 uur

Investering: 275 euro. Exclusief btw. 

Heb je interesse in een inspirerende 1-op-1 sessie? Leuk! Stuur mij dan een mail om een afspraak in te plannen.

1-on-1 Session

1-op-1 inspiratie sessie om jouw fotografie business naar een hoger niveau te tillen 

Maak een afspraak

Foto: Mariska Staal Fotografie

"Sometimes the smallest step in the right direction ends up being the biggest step in your life"

group session

To be continued..

Wil je op de hoogte gehouden worden van mijn opkomende workshop voor fotografen? Vul dan je naam en e-mailadres in en ik zet je op de lijst. Zodra er een datum bekend is breng ik je op de hoogte!

Keep me updated

Bovengenoemde prijzen zijn geldig vanaf januari 2021 en kunnen op elk moment worden gewijzigd.

Workshops

Verstuur

Ik ben ontzettend benieuwd naar wie jij bent. Welke dromen heb je? Wat zou ik voor je kunnen betekenen? Vul het formulier in, dan neem ik contact met je op!

Neem contact op